Szálláshelyek - Keszthely

Szállás Keszthely környékén

Nevezetességek Keszthely környékén

Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics

12 km távolságra Keszthely belvárosától.

Balatonederics a Tapolcai-medence peremén található, a Szent György hegy és a Csobánc félkörívében, részben a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park területén, Veszprém és Zala megye határán. Az Árpád kor óta lakott település főbb látványosságai a Svastics kastély, a Dunántúl legnagyobb cseppkőbarlangja, a Csodabogyós-barlang, egy 38 állomásból álló tanösvény, Pele Apó ösvénye, valamint az Afrika Múzeum. Az Afrika Múzeum a község legismertebb nevezetessége, megalapítása a híres afrikakutató és neves vadász, Dr. Nagy Endre érdeme, akinek a múzeumot befogadó kastély sokáig vadászotthona volt. Itt gyűjtötte össze értékes trófeáit, valamint tanzániai néprajzi gyűjteményét. A kiállított tárgyak között fellelhetők csont- és fafaragványok, bútorok, népművészeti tárgyak, valamint afrikai törzsek kultikus tárgyai. Az épületet övező területen kis szafari park található, ahol bivaly, teve és zebra él természetes környezetben. A múzeum április elejétől október végéig látogatható.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Vendégház

Zenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegyen, az egykori keszthelyi uradalom borvidékének egyik szőlőskertjének szélén található a Helikon Taverna Wellness Hotel. A szálloda kényelmes szállást, ízletes borokat, igényes éttermet és gyönyörű, nyugodt környezetet kínál vendégeinek.
0.9 km távolságra Vonyarcvashegy belvárosától, 7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).További részletek a szállodáról: Zenit Hotel Vendégház
Város: Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Balaton Wellness

Zenit Hotel Balaton Wellness A Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegyen, lenyűgöző balatoni panorámájú környezetben fogadja vendégeit különleges gasztronómiai, borkultúra és wellness szolgáltatásokkal.
0.9 km távolságra Vonyarcvashegy belvárosától, 7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).További részletek a szállodáról: Zenit Hotel Balaton Wellness
Város: Keszthely
Hotel Kakadu

Hotel Kakadu A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
1.3 km távolságra Keszthely belvárosától, 10.7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 31900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Kakadu
Város: Badacsony
Hotel Halaszkert

Hotel Halaszkert
1.2 km távolságra Badacsony belvárosától, 10.8 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 25001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Halaszkert
Város: Keszthely
Kristály Hotel

Kristály Hotel A keszthelyi, háromcsillagos színvonalú Kristály Hotel a város központjához közel található. A Balaton tava, a városi múzeumok, a néhány kilométerre található Hévízi-tó és a balatoni kerékpárút számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatóknak.
0.3 km távolságra Keszthely belvárosától, 11.9 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 32001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Kristály Hotel
Város: Keszthely
Hotel Ovit

Hotel Ovit Keszthely határában található a háromcsillagos Hotel Ovit, amely csendes, nyugodt környezetben kínál pihenést, de elhelyezkedésének köszönhetően a keszthelyi belváros, és a hévízi Gyógytó is könnyen elérhető.
2.5 km távolságra Keszthely belvárosától, 14.5 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 25801 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ovit
Város: Hévíz
Hotel Majerik

Hotel Majerik Hévíz főterén, a gyógytótól néhány perc sétára található a háromcsillagos Majerik Hotel. A szálloda két épületben kínál kényelmes szállást és változatos programlehetőségeket vendégei számára.
0.6 km távolságra Hévíz belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 19801 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Majerik

Lotus Therme Hotel & Spa

A Lotus Therme Hotel & Spa világában a lótuszvirág jegyében az ősi és az új ismeretek tökéletes szimbiózisban fonódnak össze, és így gondoskodnak a vendégek jó közérzetéről.


1 km távolságra Hévíz belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 65802 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Lotus Therme Hotel & Spa
Város: Hévíz
Európa Fit Hotel

Európa Fit Hotel
0.5 km távolságra Hévíz belvárosától, 16.8 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 56901 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Európa Fit Hotel
Város: Hévíz
Hotel Erzsébet

Hotel Erzsébet A Hotel Erzsébet Hévíz szívében, a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda 47 ízlésesen berendezett szobája, melyből három nappalival bővített, kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára. Minden szoba rendelkezik klímaberendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal és minibárral.
0.5 km távolságra Hévíz belvárosától, 16.8 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 32011 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Erzsébet

Szálloda keresése Keszthely városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: