Szálláshelyek - Keszthely

Szállás Keszthely környékén

Nevezetességek Keszthely környékén

Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics

12 km távolságra Keszthely belvárosától.

Balatonederics a Tapolcai-medence peremén található, a Szent György hegy és a Csobánc félkörívében, részben a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park területén, Veszprém és Zala megye határán. Az Árpád kor óta lakott település főbb látványosságai a Svastics kastély, a Dunántúl legnagyobb cseppkőbarlangja, a Csodabogyós-barlang, egy 38 állomásból álló tanösvény, Pele Apó ösvénye, valamint az Afrika Múzeum. Az Afrika Múzeum a község legismertebb nevezetessége, megalapítása a híres afrikakutató és neves vadász, Dr. Nagy Endre érdeme, akinek a múzeumot befogadó kastély sokáig vadászotthona volt. Itt gyűjtötte össze értékes trófeáit, valamint tanzániai néprajzi gyűjteményét. A kiállított tárgyak között fellelhetők csont- és fafaragványok, bútorok, népművészeti tárgyak, valamint afrikai törzsek kultikus tárgyai. Az épületet övező területen kis szafari park található, ahol bivaly, teve és zebra él természetes környezetben. A múzeum április elejétől október végéig látogatható.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Vendégház

Zenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegyen, az egykori keszthelyi uradalom borvidékének egyik szőlőskertjének szélén található a Helikon Taverna Wellness Hotel. A szálloda kényelmes szállást, ízletes borokat, igényes éttermet és gyönyörű, nyugodt környezetet kínál vendégeinek.
0.9 km távolságra Vonyarcvashegy belvárosától, 7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).További részletek a szállodáról: Zenit Hotel Vendégház
Város: Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Balaton Wellness

Zenit Hotel Balaton Wellness A Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegyen, lenyűgöző balatoni panorámájú környezetben fogadja vendégeit különleges gasztronómiai, borkultúra és wellness szolgáltatásokkal.
0.9 km távolságra Vonyarcvashegy belvárosától, 7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).További részletek a szállodáról: Zenit Hotel Balaton Wellness
Város: Balatonmáriafürdô
Viktor Wine- and Guesthouse

Viktor Wine- and Guesthouse
0.2 km távolságra Balatonmáriafürdô belvárosától, 8 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 27989 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Viktor Wine- and Guesthouse
Város: Keszthely
Hotel Kakadu

Hotel Kakadu A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól.
1.3 km távolságra Keszthely belvárosától, 10.7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 25899 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Kakadu
Város: Badacsony
Hotel Halaszkert

Hotel Halaszkert
1.2 km távolságra Badacsony belvárosától, 10.8 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 22000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Halaszkert
Város: Keszthely
Kristály Hotel

Kristály Hotel A keszthelyi, háromcsillagos színvonalú Kristály Hotel a város központjához közel található. A Balaton tava, a városi múzeumok, a néhány kilométerre található Hévízi-tó és a balatoni kerékpárút számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatóknak.
0.3 km távolságra Keszthely belvárosától, 11.9 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 22900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Kristály Hotel
Város: Keszthely
Nussbaum Pension

Nussbaum Pension
0.4 km távolságra Keszthely belvárosától, 12 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 10002 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Nussbaum Pension
Város: Keszthely
Hotel Ovit

Hotel Ovit Keszthely határában található a háromcsillagos Hotel Ovit, amely csendes, nyugodt környezetben kínál pihenést, de elhelyezkedésének köszönhetően a keszthelyi belváros, és a hévízi Gyógytó is könnyen elérhető.
2.5 km távolságra Keszthely belvárosától, 14.5 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 21501 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ovit
Város: Hévíz
Hotel Majerik

Hotel Majerik Hévíz főterén, a gyógytótól néhány perc sétára található a háromcsillagos Majerik Hotel. A szálloda két épületben kínál kényelmes szállást és változatos programlehetőségeket vendégei számára.
0.6 km távolságra Hévíz belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 14001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Majerik

Lotus Therme Hotel & Spa

A Lotus Therme Hotel & Spa világában a lótuszvirág jegyében az ősi és az új ismeretek tökéletes szimbiózisban fonódnak össze, és így gondoskodnak a vendégek jó közérzetéről.


1 km távolságra Hévíz belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Afrika Múzeum és Állatkert - Balatonederics).


Kétágyas szobák éjszakánként 65800 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Lotus Therme Hotel & Spa

Szálloda keresése Keszthely városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: